«Ярмарок галицьких продуктів». 13-14 березня

«Ярмарок галицьких продуктів» відбудеться у Львові 13-14 березня в рамках Міжнародного форуму «Галицька кухня: славні традиції, велике майбутнє». У ярмарку візьмуть участь виробники автентичних галицьких продуктів зі Львова і Львівщини, Тернополя, а також польські учасники з Нового Сончу та Цісни.

13 березня Ярмарок триватиме з 12:00 до 19:00, 14 березня – з 12:00 до 18:00.

Зокрема, відомий польський історик кухні, телеведучий та ресторатор Кшиштоф Антонішак з Цісни привезе на форум бочку унікального смальцю за давнім бойківським рецептом. Горілку, виготовлену на пиві, а також сири й інші продукти з ферм на Івано-Франківщині представить тернопільський ресторатор Михайло Гросуляк. Бернар Вілем представить елітні сири, виготовлені на фермі у Мостиському районі. Екологічно чисті м’ясо, ковбаси, олії, ягоди, трави та іншу продукцію представлятимуть підприємці з Турківського, Пустомитівського, Жовківського районів Львівщини. Каву на Ярмарок постачатиме «Копальня кави», шоколад – «Львівська майстерня шоколаду». Арт-ресторан «САЛО» презентуватиме власний смаколик «Сало в шоколаді». Також у рамках Ярмарку відбудеться виступ ансамблю автентичної галицької музики «Мольфари», майстер-класи від польських кухарів, а на завершення – спільне приготування галицької страви у великому казані, з подальшою дегустацією.

Написати відповідь

Please enter your comment!
Please enter your name here